Péntekenként is klubverseny Budaörsön!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy holnaptól, október 19-től péntekenként is van Budaörsön klubjáték. A helyszín a Herman Ottó Általános Iskola (Budaörs, Ifjúság u. 6.) III. emeleti táncterme. 16 órától társasági bridzs, 17.30-tól kb. 21.00 óráig klubverseny ugyanúgy BridgeMate-tel és előre leosztott partikkal, mint a hétfői klubnapunkon a Városi Ifjúsági Klubban.

Most hétfőn 18 asztalon játsztott 36 pár a klubversenyünkön, még elférünk, de egyre kevesebb a hely. Régi igény a klubtagok részéről, hogy legyen még egy heti játéknap, holnaptól ez megvalósul. A pénteki klubvezető Hajlik Gábor (+36-30-297-5055). Parkolási lehetőség a Herman iskola előtt (Bretztfeld u.) és az iskola mögött (Ifjúság u.) is van, mindkét oldalról be lehet jönni az épületbe. A 40B, 188E, 40E buszokról a Lévai utcánál az iskola előtt, a 88,188, 40, 140, 140A, 240 buszokról a Budaörs Városháza megállónál kell leszállni, onnan gyalog pár perc. Az iskolában lift van.

A pénteki játéknap a bridzses nyugdíjasklub részéről Elmer Klári és Száz Kati szervezésében jött létre. Ahogy az elmúlt években a tanfolyamainkhoz, úgy most a pénteki klubversenyhez is nagy segítséget adott Turcsik Viktor, a Herman igazgatója, ezúton is nagyon köszönjük a támogatását!

Szeretettel várunk minden bridzsezni vágyót most már nemcsak hétfőnként a Városi Ifjúsági Klubban, hanem péntenként a Herman iskolában is!