Július 12-én újranyitott a Budaörsi Bridzsklub!

Tizenhat hónap kihagyás után végre újra összegyűlhetünk bridzsezni a Bubi Klub megszokott hétfő esti klubjátékán.

Azaz mégsem teljesen úgy, hiszen a Herman Ottó Általános Iskola földszinti étkezője lesz a helyszín a nyáron, és a július 12-i, hétfői újranyitást szeretnénk egy kis süteményezéssel megünnepelni, ezért az újranyitáskor 17.30-ra várunk szeretettel mindenkit. Az első fél órában sütemény és üdítő mellett megbeszélnénk, kivel mi történt a lezárás alatti 16 hónap alatt, ki hogy tudott bridzsezni a karanténban vagy csak simán örülnénk a viszontlátásnak, aztán 18 órakor elkezdődne a játék. Mi már nagyon vártuk, nagyon várjuk!

Július 12-től hétfőnként 18 órától lesz klubjáték a Herman iskola étkezőjében.

A megnyitón és a klubjátékon minden védettségi igazolással rendelkező játékost szeretettel várunk. A védettségi igazolását mindenki hozza magával, és belépéskor mutassa fel a játékvezetőnek, csak így lehet részt venni az eseményen. Más járványügyi megkötés nem lesz a klubban. Természetesen kézfertőtlenítő biztosításával és folyamatos szellőztetéssel igyekszünk minimalizálni a fertőzésveszélyt.

A klubjáték 21.30 körül ér véget.

Szeretnénk, ha minél hamarabb visszazökkenne minden a járvány előtti normál kerékvágásba, gyere Te is a bridzsezni Bubi Klubba!

Budaörsi Bridzsklub újranyitás
2021. július 12., hétfő, 17.30 óra
Herman Ottó Általános Iskola – Budaörs, Ifjúság u. 6. (bejárat van a Bretzfeld u. felől is, ott nagy parkaló található)
Klubjáték a nyáron ugyanott július 12-étől hétfőnként 18 órai kezdettel
További infó: bubiklub@gmail.com