Bubiklub hírek

Történelmi győzelem

Hétfőn gyanútlanul mentem oda a számítógéphez az utolsó csere után. Joggal reménykedtem egy szép eredményben, kifejezetten jól ment a játék Mártival, de meglepetésemre, épphogycsak felfértünk a dobogóra. Egyébként már az meglepő, hogy egyáltalán bárki felfért a győzteseken, Lovász Ágin és Lovász Lászlón kívül, akik tegnap klub- (de lehet, hogy országos) rekordot állítottak fel: 24 partiban 77,7 százalékos eredményt értek el.

tovább»



Új, tágas helyszínen a Budaörsi Bridzselőszilveszter

2023. december 29-én, pénteken évbúcsúztató kétfordulós MP-párosversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub.

tovább»




Kovách Tibor-emlékverseny 2023

Szeptember 23-án, szombaton néhai alapító elnöke emlékére kétfordulós MP-párosversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub.

tovább»





Kovách Tibor-emlékverseny 2022 – 10 éves a Bubi Klub

Október 1-jén az Illyés Gyula Gimnáziumban tartjuk a Budaörsi Bridzsklub 10. születésnapi versenyét.

tovább»




Meghívó a Budaörsi Bridzs Klub SE közgyűlésére

Tisztújító közgyűlésünket május 23-án hétfőn a Városi Ifjúsági Klubban tartjuk 18 órától.


tovább»


Elmarad az Amatőr Bridzsfesztivál

A koronavírus-járvány miatt adódó helyszínprobléma miatt nem rendezzük meg a május 7–8-ra kiírt Amatőr Bridzsfesztivál 2022 versenyünket.

tovább»


Meghalt Kovách Attila

A Budaörsi Bridzsklub szomorúan tudatja, hogy alapító tagja, Kovách Attila életének 82. esztendejében elhunyt.

tovább»


Kovách Tibor-emlékverseny 2021

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt másfél évben nem tudtunk versenyt rendezni, de 2021. szeptember 25-én visszatérünk! Kovách Tibor-emlékverseny 2021 az Illyés Gyula Gimnáziumban.

tovább»


Július 12-én újranyitott a Budaörsi Bridzsklub!

Tizenhat hónap kihagyás után végre újra összegyűlhetünk bridzsezni a Bubi Klub megszokott hétfő esti klubjátékán.

tovább»


Meghívó a 2020-as közgyűlésre

Éves rendes közgyűlésünket 2020. szeptember 28-án, hétfőn 18:00 órától tartjuk.

tovább»


A Budaörsi Bridzsklub felhívása a budaörsi civil szervezetek részére

A koronavírus-járvány elleni küzdelem összefogást és lemondást kíván, tőlünk, civil szervezetektől is. Budaörs város évről évre pályázaton keresztül is támogatja a budaörsi civil szervezeteket. A Budaörsi Bridzsklub SE most azzal a kezdeményezéssel fordul az érintett helyi civilszervezetekhez, hogy a 2020-as önkormányzati pályázati támogatásról a járvány elleni védekezés, a koronavírus hatásainak mérséklése érdekében mondjunk le, hogy az erre tervezet összeget Budaörs az idősek, a hátrányos helyzetűek megsegítésére, a járvány idején létfontosságú munkát végzők munkájának támogatására fordítsa. Egyesületünk az idén nem pályázik önkormányzati támogatásra, erre kérjük a többi civil szervezetet is!

tovább»


Felfüggesztjük a budaörsi bridzséletet a koronavírus-járvány miatt

A Budaörsi Bridzsklub a nyugdíjas klubbal egyetértésben a jövő héttől legalább húsvétig felfüggeszti a klubjátékot és a bridzstanfolyamot a koronavírus-járvány miatt Budaörsön. Ma, csütörtökön 17:30-kor még a szokásos módon van játék a Herman iskolában, de jövő hétfőn, március 16-án már nem tartjuk meg a klubversenyt a Városi Ifjúsági Klubban. Frissítés: elmarad az április végére tervezett Amatőr Bridzsfesztivál is.

tovább»


Budaörsi Évindító 2020

A Budaörsi Évindító 2020 versenyünket január 25-én, szombaton rendezzük a Jókai Mór Művelődési Központban. Mindenkit szeretettel várunk!

tovább»


VIII. Budaörsi Bridzselőszilveszter

December 28-án, szombaton rendezzük a VIII. Budaörsi Bridzselőszilvesztert. Sok szeretettel várjuk a nevezéseket hagyományos évbúcsúztató versenyünkre!

tovább»


Kovách Tibor-emlékverseny 2019

Szeptember 21-én, szombaton rendezzük néhai alapító elnökünk emlékére a Kovách Tibor-emlékversenyt. Várjuk a jelentkezéseket!

tovább»


Meghívó tisztújító közgyűlésre

Tisztújító közgyűlésünket 2019. május 27-én, hétfőn a klubjáték előtt 18 órától tartjuk a Városi Ifjúsági Klubban. Kérünk minden klubtagot, hogy lehetőség szerint legyen jelen a közgyűlésen!

tovább»


Versek a Bubi Klubról

Hofer Alice játéktársunk Kosztolányi Dezső Akarsz-e játszani című versét költötte át bubisra, és írt egy verset az Amatőr Bridzsfesztiválról is.

tovább»


Amatőr Bridzsfesztivál 2019

Több újdonsággal is készülünk az április 13–14-i Amatőr Bridzsfesztiválon: a szombati ebéd után Nagyiván Gábor bridzses kvízshow-ján vetélkedő keretében tehetik próbára bridzsműveltségüket a játékosok, és díjazzuk a legeredményesebb klubot. Minden 2000 örök mesterpont alatti játékost várunk szeretettel!

tovább»


A Bubi Klub lett az MP-párosbajnokság IV. osztályában a legeredményesebb

A Budaörsi Bridzsklub nyerte a klubok versenyét a Közép-Magyarországi Régió MP-párosbajnokságában a tagjaink által a IV. osztályban elért eredményekkel. A serleget Magyar Ádám, a Magyar Bridzs Szövetség főtitkára a hétfői klubversenyünkön adta át. Legjobb helyen az ezüstérmes Kerényi Lili–Kerényi Géza párosunk zárt. Gratulálunk játékosainknak! Nemcsak eredményességben, az indulók számát tekintve is elsők lettünk: az már a bajnoki sorozat elején kiderült, hogy a IV. osztályban klubunk indította a legtöbb versenyzőt (8 pár a 22-ből), így megnyertük az erre kiírt szövetségi támogatást.

tovább»


Péntekenként is klubverseny Budaörsön!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy holnaptól, október 19-től péntekenként is van Budaörsön klubjáték. A helyszín a Herman Ottó Általános Iskola (Budaörs, Ifjúság u. 6.) III. emeleti táncterme. 16 órától társasági bridzs, 17.30-tól kb. 21.00 óráig klubverseny ugyanúgy BridgeMate-tel és előre leosztott partikkal, mint a hétfői klubnapunkon a Városi Ifjúsági Klubban.

tovább»


Budaörsi Évindító 2019 kiírás

Következő nyílt versenyünk 2019. január 26-án, szombaton lesz a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban. Mindenkit szeretettel várunk!

tovább»


VII. Budaörsi Bridzselőszilveszter

December 29-én, szombaton rendezzük a VII. Budaörsi Bridzselőszilveszter MP-párosversenyünket.

tovább»


Nyilatkozat a VII. Budaörsi Bridzsünnep végeredményével kapcsolatban

A VII. Budaörsi Bridzsünnep végeredményével kapcsolatban a rendező Budaörsi Bridzsklub az alábbi nyilatkozatot teszi.

tovább»


Kezdő bridzstanfolyam indítunk Budaörsön

Nívós szellemi elfoglaltságra, élvezetes játékra vágyik? Jó társaságot keres? Bridzsezzen! A Budaörsi Bridzsklub kezdő tanfolyamot hirdet. A kurzus 2018. október 1-jén kezdődik, az órák hétfőnként 18.30 órától a budaörsi Herman Ottó Általános Iskolában lesznek. Szeretettel várjuk a teljesen kezdőket és az újrakezdőket is, minden korosztályból.

tovább»


VII. Budaörsi Bridzsünnep 2018

2018. szeptember 22-én, szombaton kétfordulós MP-párosversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub az Illyés Gyula Gimnáziumban (Budaörs, Szabadság út 162.).

tovább»


Interjú a Bubi Klub elnökével a Helló Budaörs!-ben

A Helló Budaörs! weboldal által Kovács Gergely Bubi Klub-elnökkel készített interjú fő témája a bridzs és Budaörsi Bridzsklub.

tovább»


Amatőr Bridzsfesztivál 2018 páros- és csapatverseny

2018. április 14-15-én, szombaton és vasárnap 2 fordulós MP-párosversenyt, illetve 6 fordulós csapatversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban csak 2000 örök mesterpont alatti játékosok részére.

tovább»


Budaörsi Évindító 2018 (új ebédszolgáltatóval)

Január 27-én, szombaton rendezzük a Budaörsi Évindító 2018 versenyünket a Jókai Mór Művelődési Központban. A legutóbbi rossz tapasztalatok miatt ebédszolgáltatót váltottunk, ezért változott a menü a korábban kihirdetetthez képest. A jelentkezéseket január 24. szerdáig várjuk.

tovább»


VI. Budaörsi Bridzselőszilveszter 2017

2017. december 30-án, szombaton kétfordulós MP-párosversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub a Budaörsi Városházán.

tovább»


Kezdő bridzstanfolyam Budaörsön

Kezdő bridzstanfolyam indul Budaörsön. Jó társaságot, tartalmas időtöltést, nívós szellemi kihívást keres? A bridzs tökéletes választás minden korosztály számára! 2017. október 2-án kezdő bridzstanfolyamot indít a Budaörsi Bridzsklub. Az órák hétfőnként 18.30-tól lesznek a budaörsi Herman Ottó Általános Iskolában. Jelentkezés és bővebb információ: bubiklub@gmail.com, 30-696-0623

tovább»


Meghívó közgyűlésre

A Budaörsi Bridzsklub 2017. április 10-én tartja éves rendes közgyűlését a Városi Ifjúsági Klubban. A közgyűlés kiemelt napirendi pontja az alapszabály-módosítás és a 2016-os számviteli mérleg elfogadása.

tovább»


Amatőr Bridzsfesztivál 2017

2017. április 22-23-án, szombaton és vasárnap 2 fordulós MP-párosversenyt, illetve 6 fordulós csapatversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub a budaörsi Városháza dísztermében csak 2000 örök mesterpont alatti játékosok részére.

tovább»


Budaörsi Évindító 2017 – meghívó

2017. január 28-án, szombaton kétfordulós mesterpontszerző MP-párosversenyt rendez a Jókai Mór Művelődési Központban (Budaörs, Szabadság út 26.) a Budaörsi Bridzsklub.

tovább»


V. Budaörsi Bridzselőszilveszter

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Budaörsi Bridzsklub 2016. december 30-án, pénteken Budaörs Városházán évzáró kétfordulós MP-párosversenyén.

tovább»


A Bridzsünnep díjazottjai

Abszolút díjazottak:
Rank Pair Score % Name Session % Rank
1 81 1624,93 61,55 Kovács András - Tóth István 838,93 63,56 6
2 84 1620,13 61,37 Decleva László - Szvitacs István 834,13 63,19 7
3 67 1614,47 61,15 Vasvári Anna - Bozzai Bence 850,47 64,43 4

tovább»


V. Budaörsi Bridzsünnep

2016. szeptember 17-én, szombaton kétfordulós MP-párosversenyt rendez a Budaörsi Bridzsklub az Illyés Gyula Gimnáziumban.

tovább»


Budaörsi Klubverseny Bográcslecsóval

Budaörsi Klubverseny
Bográcslecsóval

2016.08.15 hétfőn jó hangulatú kétfordulós klubnapot tartunk a Budaörsi Ifiklubban. A verseny délután egykor kezdődik és előreláthatólag nagyjából kilencig fog tartani. A két forduló közötti szünetben bográcsos lecsót fogunk fogyasztani.

tovább»